Vrije golfers

Vrije Golfers, dat wil zeggen golfers zonder clublidmaatschap, kunnen zich niet meer inschrijven bij de Stichting Golfsport. De NGF heeft besloten te stoppen met de Stichting Golfsport.

De Oegstgeester Golfclub (OGC) biedt twee opties aan voor de Vrije Golfers om hun registratie bij de NGF te waarborgen.

1. Zonder handicapregistratie voor € 25,00 per jaar. U ontvangt het NGF- pasje en 2x per jaar het magazine Golf.NL

2. Met handicapregistratie voor € 40,- per jaar.
Naast het NGF- pasje en het magazine Golfjournaal, verwerken we de gelopen qualifying scorekaarten. U kunt via de PC in ons clubhuis of thuis via uw eigen computer de kaarten invoeren in ons systeem om zo uw handicap actueel te houden. Mocht u niet over een computer beschikken kunt u uw volledig ingevulde en ondertekende Q kaart opsturen naar:

Oegstgeester Golfclub

o.v.v. Vrije golfer Q kaart
2340 AC  Oegstgeest.

OGC verzorgt de pasjes.

Als u zich inschrijft voor handicapregistratie (optie 2) ontvangt u bovendien jaarlijks een dagkaart voor onze baan ter waarde van € 20, inclusief gratis gebruik van onze oefenfaciliteiten (excl. ballen).

U profiteert hiernaast uiteraard van alle voordelen, die het NGF lidmaatschap biedt (zie www.NGF.nl).

Voor meer informatie en inschrijving kunt u e-mailen naar:

Via onderstaande links kunt u het inschrijfformulier opvragen: