NGF/Regio competitie

De Oegstgeester Golfclub neemt ook dit jaar weer deel aan de NGF- en Regiocompetitie.De wedstrijden worden gespeeld in de periode van 5 april tot en met 10 mei. Dit jaar hebben wij 1 teams in de Mixed Open competitie en 4 teams in de Mixed Dubbel Negen competitie.

De thuiswedstrijden worden gespeeld op de volgende vrijdagen:
5 april –12 april – 19 april – 3 mei en 10 mei.

De Regiocompetitie speelt op de volgende donderdagen: 4 en 11 april. De baan is dag gesloten van 9.30 tot circa 13.30 uur.

Op 10 mei is de baan gesloten van 8.30 uur tot ca.16.30 uur
Op 5, 12 en 19 april en 3 mei is de baan gesloten van 9.30 uur tot ca. 13.00 uur

DRUKTE IN DE BAAN: In de periode van 25 maart t/m 24 mei zal het extra druk zijn in de baan i.v.m. voorspelen teams van deelnemende clubs. Houdt u er i.v.m. veiligheid ook rekening mee dat er in deze periode spelers lopen die onze baan niet kennen. Schema van voorspelen t.b.v. marshal/barmedewerker hangt in het clubhuis achter de bar.