De oma- en 60+ club

De samenstelling van deze commissie is als volgt:
Jos Schuurhuizen Voorzitter 071-5210332
Puck van Rijn Penningmeester,
Lida Winnubst lid,
Hannie Roosen lid.

Lid worden van de oma en 60+club is heel eenvoudig. Je betaalt 10 euro en je bent lid. Dit bedrag wordt in zijn geheel besteed aan een goed doel. Het doel voor 2019 is nog niet bekend. Suggesties zijn welkom! Voor de wedstrijden op OGC betaal je 5 euro. Dit bedrag is voor de consumpties en de prijzen.
Voor een outing hangt de prijs af van de greenfee.
Bij de wedstrijden op OGC lopen we 9 holes.

De data voor 2019 zijn bekend. Dus zet ze in jullie agenda!!

Maandagmiddag 25 maart: aanvang 13.30 uur.
Maandag 27 mei naar de 5 Margen
Maandagmiddag 1 juli Grand Match
Maandagmiddag 2 september: aanvang 13.30 uur.

Jottem ontvangt tuintafel van senioren Oegstgeester Golfclub

foto bij Jotten juli 2018
vrijdag 13 juli 2018.

Gé Brandhorst en Simon Brandt van de opa/seniorenclub en Puck van Rijn van de oma- en 60+ club van de Oegstgeester Golfclub overhandigden op vrijdag 6 juli een door hen gesponsorde tuintafel.

Opaclub-voorzitter Wim den Hollander was helaas ziek, anders was hij graag bij de overhandiging aanwezig geweest.

Marja van Dorp, locatiemanager Jottem, legde uit dat de tafel al een jaar geleden werd geschonken, maar dat gewacht moest worden tot de totaal vernieuwde dagbesteding van Jottem opnieuw werd geopend.

Simon Brandt legde uit dat het geld was ingezameld tijdens het Grand Match toernooi in het najaar van vorig jaar. "Ook dit jaar zullen we jullie weer in gedachten houden", fluisterde hij Marja van Dorp toe.

Gelijktijdig met de overhandiging van de tafel vond een optreden plaats van het Molenkoor van Jottem samen met de Bollenband uit Sassenheim. Muzikanten en toeschouwers genoten van de Hollandse meezingers in de gezellige binnentuin van Jottem.

Jottem is een locatie in Oegstgeest voor mensen met een beperking. Zij maken daar ambachtelijke en creatieve producten en verlenen verschillende diensten. In de winkel worden de producten verkocht.