Dinsdag 24 september: een dag van bezinning voor de Marshals.
Het progamma viel in 5 delen uiteen:
1)    Wedstrijd over negen holes
2)    Wedstrijd putten
3)    Lezing door Janke v.d. Werf (afgevaardige van de Nederlandse Golf Federatie)
4)    Discussie over het takenpakket van de Marshal
5)    Gezamenlijke maaltijd

Vooral punt 4 bracht de tongen in beweging. Het dreigde zelfs te ontaarden in een soort Poolse Landdag (in de Dikke van Dale omschreven als een vergadering, rumoerig, verward, door elkaar pratend). Zover lieten Janke v.d. Werf en Wim Bergman het niet komen. Vele aspecten van het Marshal zijn, passeerden de revue. In de praktijk blijkt het een nuttige maar veelomvattende taak te zijn, die de medewerking vereist van alle leden. Het begrip Marshal is niet meer weg te denken binnen onze vereniging. Het is een onmisbare schakel geworden om het binnen en buiten gebeuren goed te laten verlopen. Het Marshal zijn is een nut en een genoegen. Nut, dat er iemand is waarmee je als lid bepaalde zaken kan bespreken en overleggen. Genoegen, dat je als speler/speelster je rondje golf probleemloos kan afwerken. Alle taken van de Marshal vindt u omschreven in het logboek achter de bar.
De voortreffelijke maaltijd werd verzorgd door het gewichtige duo Bernard van den Oever en Frans Tetteroo. Overigens, welke golfclub kan bogen op een voorzitter die naast voorzitten een uitstekende kok is. Ook daarin is de Oegstgeester Golf Club uniek!

P.S.: Wim Bergman zal u gaarne als Marshal noteren. Het vraagt weinig tijd en is onmisbaar voor OGC. U wordt op passende wijze op de hoogte gesteld van het takenpakket van een Marshal. Ook de dames zijn meer dan welkom. Doen!!