Baan tijdens de winterperiode.

Tijdens de winterperiode vanaf 25-11-2017 tot in het voorjaar van 2018 is de baan non-qualifying. Tijdens de winterperiode is de speelwijze op zomergreens gelijk aan de speelwijze op wintergreens, dat wil zeggen dat er niet wordt uitgeholed als de bal binnen één stoklengte (putter) van de vlag ligt.

Als de bal binnen één stoklengte van de vlag ligt dient de bal opgeraapt te worden en telt u één slag op bij uw score. De reden van deze maatregel is om de zomergreens te sparen tijdens de winterperiode. Bij slechte weersomstandigheden wordt de vlag verplaatst naar de wintergreen.
De baancommissie.

Interview over de herinrichting van sportpark De Voscuyl

Frans Tetteroo
V.l.n.r. Sven de Ruijter, Frans Tetteroo, Marc du Maine.

Sven de Ruijter (voorzitter korfbalvereniging FIKS), Frans Tetteroo (voorzitter Oegstgeester Golfclub) en Marc du Maine (beoogd voorzitter FC Oegstgeest) hebben een interview gegeven over de herinrichting van sportpark De Voscuyl.

Het interview kunt u horen door op deze link te klikken.

Afdrukken E-mail

Test en vergroot uw regelkennis

Eén van de taken van de Regel en Handicapcommissie is het op prettige wijze testen en vergroten van de regelkennis van onze leden. Daarom zullen de komende periode op de OGC website wekelijks enkele golf vragen en -antwoorden geplaatst worden.

Het antwoord op een vraag wordt zichtbaar door op de vraag te klikken.

Vragen van deze week

Eerder verschenen vragen.