Welkom op de website van de Oegstgeester Golfclub (OGC)

O4A5681 570 x 380
Tijdens het feest ter gelegenheid van de opening van de nieuwe baan en clubhuis werd de eerste van 65 nieuwe bomen geplant door onder andere burgemeester Jaensch van Oegstgeest (4e van links) en voorzitter Oegstgeester Golfclub Frans Tetteroo (geheel rechts).

Op 26,27 en 28 november worden bomen geplant

Van maandag 26 tot en met woensdag 28 november worden de bomen geplant op onze golfbaan. Gedurende die dagen zijn er GEEN Dames- en Herenochtend. Er kan wel worden gepeeld, maar daar waar wordt geplant zullen er wel wat beperkingen zijn.

Wachtlijst

Onze nieuwe golfbaan heeft in de afgelopen maanden vele nieuwe leden erbij gekregen.De grens van 450 leden is inmiddels bereikt en het bestuur heeft moeten besluiten een wachtlijst te starten. Er staan 5 toekomstige leden op de wachtlijst. Ook allen die zich vanaf nu aanmelden worden op de wachtlijst geplaatst.

Nieuwe golfregels per 1 januari 2019

Per 1 januari 2019 worden enkele golfregels aangepast. Op Golf.nl wordt met behulp van een aantal filmpjes en artikelen uitleg gegeven wat er verandert in de golfregels per 1 januari 2019. De filmpjes zijn beknopt en zeer duidelijk. Een aanrader.

Klik hier om verder te kijken.

Baancommissieleden gezocht

De baancommissie is op zoek naar nieuwe baancommissieleden, die bereid zijn om de baan van maandag t/m zondag te openen en daarnaast ook 1 dagdeel in de week bereid zijn om in de baan groen werkzaamheden te verrichten, zodat de nieuwe baan er in de toekomst ook mooi uit blijft zien.

Hoe meer baancommissieleden, hoe beter een verdeling gepland kan worden voor genoemde werkzaamheden, zodat je niet iedere week moet openen of een ochtend in het groen hebt.

Aanmelden kan via of voor inlichtingen e.d. kan je Kees de Koning aanspreken.