Het bestuur van de Opa / Seniorenclub

De voorzitter van de  Opa/Senioren club is Helmut Fellner.

De overige leden van deze club staan op de ledenwebsite van E-Golf4U. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor de leden van OGC.
Het bestuur is bereikbaar onder het e-mailadres:

Het bankrekeningnummer van de Opaclub is:
IBAN NL23 INGB 0008 3656 62 ten name van de OPACLUB OGC

Leiderdorp                        De Opa/Seniorenclub is sponsor van het Beterboek.

The grand match 2019

Op maandag 1 juli is voor de vierde keer The Grand Match gehouden. Een wedstrijd die georganiseerd wordt door de oma/60 plus en de opa/senioren commissies. Het was een geslaagde en zonnige middag. Na de wedstrijd was het terras gevuld met heel veel senioren die zich te goed deden aan een drankje en heerlijke hapjes.
Het inschrijfgeld van deze middag gaat in zijn geheel naar dagbesteding de Hooghe Bergh te Voorhout. Er worden twee “robot” hondjes en een poesje gekocht.

Grand match 2019

Nieuwe voorzitter Opa en seniorenclub

Tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen heeft de Opa- en Seniorenclub afscheid genomen van Wim den Hollander als voorzitter. Wim is 10 jaar voorzitter geweest.

Helmut en Wim 480 x 640

Helmut Fellner, de nieuwe voorzitter, houdt zijn "maidenspeech".
Wim kijkt belangstellend toe.

Wim en Simon 480 x 640

Wim den Hollander onvangt een mooie bos bloemen namens alle opa's uit handen van Simon Brandt.

Jottem ontvangt tuintafel van senioren Oegstgeester Golfclub

foto bij Jotten juli 2018
vrijdag 13 juli 2018.

Gé Brandhorst en Simon Brandt van de opa/seniorenclub en Puck van Rijn van de oma- en 60+ club van de Oegstgeester Golfclub overhandigden op vrijdag 6 juli een door hen gesponsorde tuintafel.

Opaclub-voorzitter Wim den Hollander was helaas ziek, anders was hij graag bij de overhandiging aanwezig geweest.

Marja van Dorp, locatiemanager Jottem, legde uit dat de tafel al een jaar geleden werd geschonken, maar dat gewacht moest worden tot de totaal vernieuwde dagbesteding van Jottem opnieuw werd geopend.

Simon Brandt legde uit dat het geld was ingezameld tijdens het Grand Match toernooi in het najaar van vorig jaar. "Ook dit jaar zullen we jullie weer in gedachten houden", fluisterde hij Marja van Dorp toe.

Gelijktijdig met de overhandiging van de tafel vond een optreden plaats van het Molenkoor van Jottem samen met de Bollenband uit Sassenheim. Muzikanten en toeschouwers genoten van de Hollandse meezingers in de gezellige binnentuin van Jottem.

Jottem is een locatie in Oegstgeest voor mensen met een beperking. Zij maken daar ambachtelijke en creatieve producten en verlenen verschillende diensten. In de winkel worden de producten verkocht.

Opaclub sponsort "Het Beterboek"

Logo BeterBoek
De OPA-Club van de Oegstgeester Golf Club neemt deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Alrijne Ziekenhuis te Leiderdorp en Leiden. Mede dankzij de deelname van onze Opa's krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in Het Alrijne ziekenhuis gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek 2-6 jaar en 6-12 jaar.
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Bureau Méteau heeft dit jaar voor het Alrijne Ziekenhuis de volgende uitgaven verzorgd: Het BeterBoek “over mijn ziekenhuisopname” voor kinderen van 2-6 jaar en een kleurvariant hiervan voor kinderen van 2-6 jaar en Het BeterBoek “over mijn ziekenhuisopname” voor kinderen van 6-12 jaar.