website header 1920 x 304

Vrije Golfers, dat wil zeggen golfers zonder clublidmaatschap, kunnen zich niet meer inschrijven bij de Stichting Golfsport. De NGF heeft besloten te stoppen met de Stichting Golfsport. Volgens de statuten van de Oegstgeester golfclub kunnen Vrije golfers aangeslotenen worden bij OGC.

De Oegstgeester Golfclub (OGC) biedt drie opties aan voor de Vrije Golfers om hun registratie bij de NGF te waarborgen.

1. Zonder handicapregistratie voor € 25,00 per jaar. U ontvangt een digitale NGF- pas, bij tijdig verzoek voor 15 december 2020 een fysieke pas (bij ) en 2x per jaar het magazine Golf.NL

2. Met handicapregistratie voor € 40,- per jaar.
U ontvangt een digitale NGF- pas, het magazine Golf.NL en wij verwerken de gelopen qualifying scorekaarten. U kunt via de zuil in ons clubhuis of thuis via uw eigen computer de kaarten invoeren in ons systeem om zo uw handicap actueel te houden.

 De NGF stuurt u de digitale pas, een fysieke pas kan alleen voor 15 december 2020 aangevraagd worden bij

Als u zich inschrijft voor handicapregistratie (optie 2) ontvangt u bovendien jaarlijks een dagkaart voor onze baan ter waarde van € 25, inclusief gratis gebruik van onze oefenfaciliteiten (excl. ballen). U profiteert hiernaast uiteraard van alle voordelen, die het NGF lidmaatschap biedt (zie www.NGF.nl).

3. Volledig lidmaatschap van de Oegstgeester golfclub. Het aanmeldingsformulier vindt u op de website van OGC op de startpagina onder Lidmaatschap.

Voor meer informatie en inschrijving kunt u e-mailen naar:

Via onderstaande links kunt u het inschrijfformulier opvragen: