website header 1920 x 304

Gastspelers/-speelsters zijn welkom bij OGC.
Je kunt spelen als introducé of als greenfeespeler. Met een aantal golfclubs zijn afspraken gemaakt om tegen gereduceerd tarief te kunnen spelen.

Introducé
Een introducé speelt met samen met een lid van OGC. Het OGC lid dient de starttijd te reserveren. De kosten voor introductie moeten voorafgaand aan de speelronde aan de bar van het clubhuis worden betaald. Klik hier voor de tarieven.

Greenfeespeler
Een greenfeespeler moet zelf een starttijd reserveren. Starttijden kunnen uitsluitend online gereserveerd worden via onderstaande link:

Klik hier om een starttijd te reserveren.

Je kiest eerst de gewenste starttijd in het scherm. Vervolgens wordt je gevraagd in te loggen. Om een starttijd te kunnen reserveren moet je over een gast-account beschikken. Heb je nog geen account dan moet je dat eerst aanmaken. Dat kan via het inlogscherm. Bij volgende reserveringen kan dit account opnieuw worden gebruikt. Dit account is ook geldig voor alle golfbanen die met E-Golf4U werken EN greenfeespelers toelaten.

Bij het aanmaken van een gastaccount worden de volgende gegevens gevraagd:
roepnaam, achternaam, telefoonnummer, geslacht, NGF-nummer, exact handicap, e-mailadres en homeclub.

Het greenfeetarief dient te worden afgerekend aan de bar in het clubhuis van OGC voorafgaand aan de speelronde. Voor de tarieven klik je hier.

Je kunt geen baan kiezen. Normaal gesproken wordt de standaardbaan gespeeld. In uitzonderingsgevallen is alleen de korte baan beschikbaar. Op het moment van afrekenen is bekend welke baan wordt gespeeld en wordt het bijbehorende tarief in rekening gebracht. Bedenk dat er uitsluitend met een PIN-pas betaald kan worden.


Greenfeespelers van bevriende golfclubs.

Met een aantal golfclubs is een afspraak gemaakt, dat spelers op de bevriende banen mogen spelen voor het introductietarief i.p.v. het greenfeetarief. Welke bevriende clubs dat zijn staat in de tabel onder de tarieven.

Een speler die van deze gelegenheid gebruik wil maken moet een reservering doen als greenfeespeler en bij het afrekenen aan de bar in het clubhuis met hun NGF pas aantonen dat zij afkomstig zijn van een bevriende club.