Baanstatus

Baan: Standaardbaan
Buggy: toegestaan

Zon op: 06:25 Zon onder: 21:09
Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 augustus om 07:00 uur.
Kijk in de kalender of er geplande activiteiten zijn.

Opmerkingen:

Aankondiging regelavond in de baan 24 augustus 2022.

Op woensdagavond 24 augustus gaat de R&H commissie regellessen in de baan organiseren. Als je mee wilt doen moet je inschrijven via E-Golf4U:
"Opgeven Golfregelbijeenkomst door de baan".

De belangrijste golfregel is Regel 1 :

regel 1

Met “The Spirit of the Game” bedoelt men onder andere :

1. Integer handelen
  2. Rekening houden met anderen
  3. Goed voor de baan zorgen

Bezorg elkaar een leuke speelronde, pas de golfregels toe en laat de baan netjes achter.

Om de regels nog eens weer op te frissen wordt op woensdagavond 24 augustus van19.00 – 20.30 uur bij OGC een aantal regels uitgelegd in de baan. In groepjes gaat u langs vijf stationnetjes waar veel voorkomende situaties worden besproken.

U kunt zich via E-Golf4U, wedstrijden, opgeven voor deze regelavond.
Als U tijdens uw spel een situatie bent tegengekomen waarvan u niet wist hoe te handelen, laat ons dat weten. Dan kunnen wij dat meenemen. Iedereen is welkom!
Maximaal aantal deelnemers : 50 (vijf groepjes van 10 deelnemers).
R&H commissie

Welkom op de website van de Oegstgeester Golfclub (OGC)

• Er geldt op dit moment een ledenstop. Als je je aanmeldt als lid wordt je op de wachtlijst geplaatst.
  • Onder de knop baaninformatie in het hoofdmenu vind je nu ook wat uitleg over bijzondere omstandigheden in onze baan.
  • Door de introductie van de digitale marker is de procedure voor het lopen van een Q-kaart enigzins aangepast.
  • Hoe moet je een starttijd reserveren?
  • Recent verschenen nieuwsbrieven.
  • In het menublokje "Handig"  staat de link "Clubkaart" . Via deze link kan je geld storten op je clubkaart.
  • Gebruik je de mobiele app van E-Golf4U al? Zie de handleiding.

OGC in het TV nieuws van Unity.nu

Op woensdag 18 mei besteedde onze locale TV zender Unity.nu met een nieuwsitem aandacht aan het golftoernooi voor mensen met een beperking dat op die dag werd gehouden.

Via onderstaande knop is het filmpje terug te zien.

icon youtube 64x64

Aanmelden bij de marshal

Als je komt om te spelen meld je dan even bij de marshal voordat je de baan ingaat. Zorg dat je 10 minuten voor je starttijd aanwezig bent.

Heb je gereserveerd en ben je alsnog verhinderd? Meld je dan af zodat je starttijd beschikbaar komt voor anderen.

Wil je weten hoe je moet reserveren? Klik dan hier.