Baanstatus

Baan: Standaardbaan
Buggy: toegestaan

Zon op: 05:51 Zon onder: 21:25
Laatst bijgewerkt op zaterdag 15 mei om 07:12 uur.
Kijk in de kalender of er geplande activiteiten zijn.

Opmerkingen: Ja, de baan is open en we spelen nog steeds de standaardbaan. Dat heb je goed gezien. Maar wie controleert nu verder de temperatuur van het vijverwater en wie haalt de kattenpoep uit de bunkers. Dat zal je voortaan toch echt zelf moeten doen. En in je eentje de baan inspecteren, daar is toch echt niets aan. Twaalf jaar samen, dat mag wel even vermeld worden. Is er ook bezoektijd in de hondenhemel?
De marshal komt om 08uur45 en vanaf dan zijn de binnentoiletten ook beschikbaar.
Het weer is naar verwachting goed in de ochtend, dus profiteer er van. Fijne golfdag gewenst.

Welkom op de website van de Oegstgeester Golfclub (OGC)

•  In het menublokje "Handig"  staat de link "Clubkaart" . Via deze link kunt u geld storten op uw clubkaart.
  •  Gebruikt u de mobiele app van E-Golf4U al? Zie de handleiding.

Tijdelijke plaatselijke regel

Gebieden met (bloeiende) bolgewassen vormen een abnormale baanomstandigheid.

Gebieden met (bloeiende) bolgewassen moeten worden behandeld als een abnormale baanomstandigheid. Bij een belemmering door deze abnormale baanomstandigheid is het verplicht deze zonder straf te ontwijken volgens Regel 16.1f

Straf voor het spelen van bal van een verkeerde plaats in overtreding van een plaatselijke regel : algemene straf volgens Regel 14.7a.

Gebruikshandleiding reserveren starttijden

15 maart 2021

Het reserveren van starttijden is verplicht als onderdeel van de genomen corona maatregelen.